Пророслі зерна в стиках, 10 х 10 г

Пророслі зерна в стиках, 10 х 10 г

Є в наявності
Рейтинг:

Є в наявності 173

173 грн


Пророслі зерна пшениці в порівнянні з іншими злаками (вівса, кукурудзи), багаті на вміст вітамінів А, С, Е. Вони корисні для онкологічних хворих; людей, схильних до застудних захворювань (туберкульоз, бронхіти); дітей з хворими на легені, схильних до рахіту, дистрофії, а також ефективні при лікуванні виразки шлунка та дванадцятипалої кишки, екземи та ін. захворювань.


У квітні 2004 року, вперше у світовій практиці, пророслі зерна пшениці, вівса та кукурудзи були включені до складу фітокомплексів української компанії «CHOICE». А з липня 2012 року налагоджено випуск пророслих зерен пшениці, вівса, кукурудзи та ячменю у формі суміші як продукту дієтичного та оздоровчого харчування під торговою маркою «ДОБРА ЇЖКА».

У цьому продукті поєднання зерен пшениці, вівса, кукурудзи та ячменю не є випадковим, тому що:

  • Пророслі зерна пшениці в порівнянні з іншими злаками (вівса, кукурудзи), багаті на вміст вітамінів А, С, Е. Вони корисні для онкологічних хворих; людей, схильних до застудних захворювань (туберкульоз, бронхіти); дітей з хворими на легені, схильних до рахіту, дистрофії, а також ефективні при лікуванні виразки шлунка та дванадцятипалої кишки, екземи та ін. захворювань.
  • Вітамінна активність пророслого зерна кукурудзи набагато вища, ніж у інших зернових. Особливо важливо, що пророслі зерна кукурудзи містять високу кількість вітамінів групи В, а також вітаміну Е. Відмінною рисою пророслих зерен кукурудзи є високий вміст факторів, що впливають на поділ клітин, а також рослинних андрогенів та естрогенів (які підвищують фізичну працездатність, стимулюють проблеми жіночих та чоловічих статевих органів);
  • Пророслі зерна вівса за вмістом макро- та мікроелементів посідають перше місце серед злакових культур. Серед них відзначено високий вміст калію, кальцію, магнію, заліза, міді, цинку
  • Пророслі зерна ячменю цінні тим, що в них превалюють низькомолекулярні білкові речовини, багаті на активні ферменти (амілаза, протеаза, пероксидаза), а за вмістом макро- і мікроелементів ячмінь займає лідируюче місце серед злакових культур. Білок, який входить до складу пророслих зерен пшениці, вівса, кукурудзи та ячменю містить усі незамінні амінокислоти (до 30% від загального вмісту білка), які є регулятором обмінних процесів в організмі, відіграючи важливу роль у профілактиці ожиріння, атеросклерозу, цукрового діабету інших захворювань.

Зміст основних елементів:

Вітаміни:

А, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В9 Н, Холін, РР, С.
Мікроелементи:

Бор, Молібден, Селен, Хром, Залізо, Ванадій, Марганець, Цинк, Йод, Мідь, Фтор.
Макроелементи:

Калій, Кальцій, Кремній, Магній, Фосфор.
Незамінні амінокислоти:

Валін, Ізолейцин, Лейцин, Лізін, Метіонін, Тріонін, Тріптофан, Фенілаланін.
Замінні амінокислоти:

Аланін, Аргінін, Аспаргінова кислота, Гістидин, Гліцин, Глутамінова кислота, Пролін, Серін, Терозін, Цистін.
Кислоти:

Щавлева, лимонна, молочна, янтарна, оцтова, пропіонова.
Цукрові та вуглеводи:

Фруктоза, Глюкоза, Сахароза, Мальтоза, Мальтотріоза, Глюкодифруктоза, Раффікоза, Фруктозан, Арабікоза, Ксилоза.

Ферменти:

Ліпаза, Цитаза, Протеази, Фосфатази, А та В амілази, В-глюкопаза.

Біологічна цінність:

  • покращують процеси травлення, у тому числі при дисбактеріозі кишечника;
  • нормалізують обмінні процеси в органах та системах організму, у тому числі, у серцевому м'язі;
  • підвищують імунологічний захист організму;
  • надають загальнозміцнюючу та тонізуючу дію;
  • мають антиоксидантну дію;
  • підвищують фізичну та розумову працездатність;
  • знижують вміст холестерину;
  • мають гіпохолестеринемічну дію;
  • стимулюють лактацію;
  • покращують функцію чоловічих статевих залоз, стимулюють потенцію;
  • покращують жовчовиділення;
  • мають обволікаючу, жовчогінну і сечогінну дію, сприяють виведенню токсинів і радіонуклідів з організму;
  • покращують роботу кровоносної системи, особливо при залізодефіцитній анемії; підвищують вміст гемоглобіну у крові;
  • застосовуються при виснаженні нервової системи, що полегшує наслідки стресів;
  • використовуються у комплексній програмі при діабеті, ожирінні;
  • покращують стан шкіри та нігтів, зміцнюють волосся;
  • ефективні при: захворюваннях шлунково-кишкового тракту; хронічних колітах, гастритах та гастродуоденітах; при комплексному лікуванні виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, дисбактеріозі, алергії; після перенесених гострих інфекційних захворювань, харчових отруєнь, тривалого застосування антибіотиків та хіміотерапевтичних препаратів, радіоопромінення; вірусних захворюваннях органів верхніх дихальних шляхів. Показання для застосування У харчуванні здорових людей
  • при заняттях спортом, фізичних та розумових навантаженнях;
  • під час вагітності та годування груддю;
  • для профілактики серцево-судинних та онкологічних захворювань;
  • з метою покращення обмінних процесів в організмі. У лікувально-профілактичному харчуванні
  • у разі порушення діяльності шлунково-кишкового тракту;
  • при порушеннях обмінних процесів;
  • при порушеннях ліпідного обміну;
  • для покращення обмінних процесів при фізичних та розумових навантаженнях.
  • за порушення діяльності чоловічих статевих залоз. У дієтичному харчуванні
  • при захворюваннях печінки, жовчного міхура, нирок;
  • при хронічних холециститах, панкреатитах, колітах, порушеннях функцій чоловічих статевих залоз;
  • при лікуванні анемії.

Рекомендується:

дітям із 3-х років; дорослим всіх вікових категорій, особливо жінкам у період вагітності, у післяпологовий період, а також у період лактації.

Вживати:

по 1-й столовій ложці на день, додаючи в сік, кефір, йогурт, каші та ін.

Ефективність:

підтверджено клінічними випробуваннями ІПАГ АМН України, висновок № 01-137.2003

Протипоказання:

до застосування препарату немає.



Характеристики
склад
Пророслі зерна пшениці, вівса, ячменю та кукурудзи (суміш).
Бренд
Добра Їжа

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.